Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

    ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

    Υλικά

    • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΙΣΚΟ  
    • 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΝΟΥΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΕΣ
    • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
    • 2 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ
    • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΓΛΥΚΟ
    • 1 ΠΡΕΖΑ ΚΑΝΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
    • 1 ΠΡΕΖΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
    • 1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
    • ½ ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ  
    • 30 ΓΡ. ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • 200 ML ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
    • 30ML ΞΙΔΙ   
    • 50ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ MINOS
    • 60ΓΡ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
    • ΚΑΣΕΡΙ ΔΙΒΑΝΗ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο MINOS και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Όταν πάρουν χρώμα βάζουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά.  Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το ξύδι, το κόκκινο πιπέρι, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το μπαχάρι, το μοσχοκάρυδο και το μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Ανακατεύουμε καλά χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για μιάμιση - δύο ώρες να μαγειρευτεί. Κοιτάμε κατά το μαγείρεμα αν χρειάζεται νερό. Βράζουμε και σουρώνουμε τα ζυμαρικά ΜΙΣΚΟ. Σερβίρουμε με τριμμένο κασέρι ΔΙΒΑΝΗ.

    Πρόγραμμα