Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

    ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

    Υλικά

    • 150 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ
    • 2 ΑΥΓΑ
    • 80 ΓΡ. ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ
    • ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ MINOS
    • ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
    • ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

    Εκτέλεση

    Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες  και τις βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο MINOS. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, θρυμματίζουμε τη φέτα με το χέρι και τα προσθέτουμε. Σερβίρουμε σε τηγανάκι μεταλλικό με 2 μπακετίνια φρυγανισμένα, ρόκα τηγανιτή, ντοματίνι , λίγη φέτα και ρίγανη.

    Πρόγραμμα