Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

    ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

    Υλικά

    • 250ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
    • 330ML ΚΡΥΑ ΜΠΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ALE
    • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
    • 100ΓΡ ΦΕΤΑ ΔΙΒΑΝΗ
    • 20ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ MINOS

    ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

    • 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ
    • 80ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
    • ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

    ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS
    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

    Εκτέλεση

    Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μπύρα και το μπέικιν πάουντερ και αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις ντομάτες, τη βανίλια, το ξύσμα και την ζάχαρη. Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει κάτω. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την φέτα στο χυλό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε ελαιόλαδο MINOS σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις αλμυρές μπάλες για 2- 3 λεπτά. Σε μια πιατέλα, απλώνουμε τη μαρμελάδα και τοποθετούμε τις κροκέτες από πάνω. Σερβίρουμε με μαϊντανό και συνοδεύουμε με μαστίχα SKINOS.

    Πρόγραμμα