Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

Το «Υοur Face sounds familiar» είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Σχετικά

Το «Your Face Sounds Familiar» για 7η χρονιά είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

 Η Μαρία Μπεκατώρου είναι, όπως πάντα, σαρωτική, το καστ πολλών… αστέρων, και η κριτική επιτροπή με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια… πιο δυνατή από ποτέ!

 Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Η ταλαντούχα  δεκάδα  του «Your Face Sounds Familiar» βρίσκεται στη σκηνή του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, ανατρεπτικά ντουέτα, αλλά και «δικαιώματα» απέναντι στις επιλογές του buzzer.

 Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

 Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» δίνει στα βράδια μας τη λάμψη, τη μαγεία, τη χαρά και την εκρηκτική διάθεση των αστεριών του! 

Πρόγραμμα