Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

    ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

    Υλικά

    • 400ΓΡ ΦΕΤΑ ΔΙΒΑΝΗ
    • 100ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
    • 3 ΑΥΓΑ
    • 50ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ
    • 20ΓΡ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ
    • 50ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ MINOS
    • ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ  
    • 30ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ     

    Εκτέλεση

    Πανάρουμε την φέτα περνώντας πρώτα από ένα πιάτο με αλεύρι, μετά από ένα πιάτο με τα αυγά χτυπημένα και τέλος σε τρίτο πιάτο που έχουμε βάλει μέσα το σουσάμι με τον ηλιόσπορο όπου πατάμε καλά για να κολλήσουν επάνω τα υλικά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει περίπου στους 180 °C (350° F) και βάζουμε μέσα τη φέτα. Τηγανίζουμε περίπου 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά περιμένοντας να πάρει ωραίο χρώμα. Βγάζουμε τη φέτα και την αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε σε πιάτο τη σαλάτα με τη φέτα και ρίχνουμε λίγο μέλι επάνω από τη φέτα. 

    Πρόγραμμα