Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

Για εμάς

Η Ελλάδα... και στην Αυστραλία! 

O ΑΝΤ1 το 1997 προχώρησε άλλο ένα βήμα διευρύνοντας το δίαυλο επικοινωνίας με την ομογένεια και δημιουργώντας τον Antenna Pacific στην Αυστραλία.

Ο Antenna Pacific είναι το πρώτο ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Αυστραλία το οποίο, μέσω 24ωρου προγράμματος, μεταφέρει στην Ομογένεια τις εξελίξεις και τον παλμό της χώρας μας. Στον Antenna Pacific μεταδίδονται όλες οι ελληνικές σειρές, τα δελτία ειδήσεων, οι ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές του ANT1 TV, καθώς και παιδικά προγράμματα, εβδομαδιαία magazinο και οι πιο δημοφιλείς κυπριακές ειδήσεις και σειρές. Επιπλέον, το πρόγραμμα του Antenna Pacific εμπλουτίζεται με τους αγώνες της SUPER LEAGUE και του ελληνικού κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Ο Αntenna Pacific αποτελεί βασικό μας σύνδεσμο με τους Έλληνες της Αυστραλίας και είναι διαθέσιμος στις μεγαλύτερες πλατφόρμες της χώρας: FOXTEL, OPTUS και MYSAT.

Τα συνδρομητικά κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια σπίτια στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, με μερίδιο αγοράς στην ελληνική ομογένεια που ξεπερνά το 85%. Στόχος μας είναι η Ελλάδα να φτάνει παντού. Η παγκόσμια πρόσβασή μας στους Έλληνες του εξωτερικού, μας καθιστά στις 5 πρώτες θέσεις των διεθνών καναλιών με τη μεγαλύτερη πρόσβαση παγκοσμίως.

Πρόγραμμα