Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

    ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

    Υλικά

    • 300ML ΝΕΡΟ
    • 200ΓΡ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
    • 500ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    • 500ML ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
    • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
    • 100ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • 50ML ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS
    • 80ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
    • 3ΓΡ ΑΛΑΤΙ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ:

    • ΚΑΝΕΛΑ
    • ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι. Μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα την κρέμα, το φρέσκο γάλα, τη βανίλια και το μέλι ΑΤΤΙΚΗ, κρατώντας λίγο από το γάλα στην άκρη για να ανακατέψουμε το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τη μαστίχα SKINOS και ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα που κρατήσαμε με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το ρυζόγαλο. Σερβίρουμε σε ποτήρια με κανέλα και φύλλα δυόσμου.

    Πρόγραμμα