Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

H πιο διαχρονική καλημέρα  της ελληνικής τηλεόρασης για 33η συνεχόμενη χρονιά!

Σχετικά

 Το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, είναι μαζί μας για να καταγράψει, να παρουσιάσει, να συζητήσει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ατζέντας. 

 Βάζοντας στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους, το «Καλημέρα Ελλάδα» προσφέρει για άλλη μια χρονιά έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.  

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, καταγράφουν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας. 

 Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, υποδέχονται καλεσμένους και απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα. 

 O Γιώργος Γρηγοριάδης μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη. 

 Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Πρόγραμμα