Συνταγές
ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια MISKO Νο 6
- 5 - 6 σκελίδες σκόρδο
- 1/3 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
- 8 ώριμες και σφιχτές ντομάτες
- 1 πρέζα ζάχαρη
- λίγα φρέσκα μυρωδικά
- 200 γρ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο ALTIS και ροδίζουμε τα σπασμένα σκόρδα για 1'.
Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, την ζάχαρη και αλατοπίπερο. Σιγοβράζουμε την σάλτσα για 30' σκεπασμένη.
Βράζουμε τα μακαρόνια 2´ – 3´ πιο λίγο από ότι αναγράφεται στην συσκευασία και τα ρίχνουμε με τσιμπίδα στην σάλτσα ντομάτα. Ανακατεύουμε και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 3' .
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας ΔΙΒΑΝΗ. Σερβίρουμε με μπόλικη σάλτσα κι έξτρα φέτα.