Συνταγές
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ

Υλικά
- 3 πολύ ώριμα αβοκάντο
- 70 γρ. κακάο άγλυκο
- 200 γρ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
- 120 γρ. κρέμα καρύδας
- 3 κ.γ. υγρή βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
- 100 γρ. σοκολάτα σε τρίμματα
- φράουλες
Εκτέλεση
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του γλυκού είναι τα ώριμα και πολύ μαλακά αβοκάντο, πολύ καλής ποιότητας κακάο και μέλι ΑΤΤΙΚΗ.Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά -εκτός από το τρίμμα σοκολάτας- , μέχρι η υφή να είναι βελούδινη και να θυμίζει μια κανονική μους. Γεμίζουμε ποτήρια και παγώνουμε. Γαρνίρουμε με τρίμμα σοκολάτας και κόκκινα φρούτα.