Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
H ΦΑΡΜΑ

H ΦΑΡΜΑ

Η Φάρμα» είναι πιο κοντά στην αγροτική ζωή από ποτέ! 

Σχετικά

Στην παρουσίαση, ο χαρισματικός Σάκης Τανιμανίδης. Με χιούμορ και ετοιμότητα, ο Σάκης αναδεικνύει την ουσία των καταστάσεων και δρα καταλυτικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

 Στη «Φάρμα» ζουν 18 υποψήφιοι αγρότες με διαφορετικές προσωπικότητες, διεκδικώντας το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 Μέσα στο αγρόκτημα, οι 18 παίκτες πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι. 

 Στο πλευρό τους, έχουν τον «Βετεράνο» Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος μοιράζεται μαζί τους όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του, αλλά και τον «Επιστάτη» Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος επιβλέπει, επιθεωρεί και ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Πρόγραμμα