Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
CELEBRITY TRAVEL

CELEBRITY TRAVEL

Η πιο ξεχωριστή ταξιδιωτική εκπομπή!

Σχετικά

Mαγευτικοί προορισμοί, ταξίδια ζωής, τοπία που γοητεύουν, καλεσμένοι σε ρόλους έκπληξη, αναπάντεχες συναντήσεις, ξεναγήσεις σε πόλεις και χώρες, μαζί με πολλά tip για ταξίδια που μόνο ο “Mr. Travel” μπορεί να μας δώσει.

To Celebrity Travel, θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, θα μας προτείνει και θα μας παρουσιάσει όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε, για κάθε γωνιά της γης. Ο Νίκος Κοκλώνης θα μας συστήσει μέρη, μυστικά, γευστικές απολαύσεις και μοναδικές διαδρομές, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel, μαζί με έναν νέο καλεσμένο, θα επισκέπτονται έναν καινούριο προορισμό. Θα αποκαλύπτουν τα μυστικά κάθε πόλης, θα δοκιμάζουν την τοπική κουζίνα, θα ψωνίζουν στις αγορές και θα συλλέγουν όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούμε, όσοι σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε.

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τη celebrity παρέα του, ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές, τοπ προορισμών σε όλο τον κόσμο και μας τους συστήνει με άλλη ματιά.

Πρόγραμμα